6 små elefanter

4. september 2011 9 Af Kreative Pips

Det er ikke blevet til så meget hobby de sidste par dage, for der har kalenderen stået på familiehygge og hemmeligt babyshower for min svigerinde. Min svigerinde nævnte i går at hendes kollega var faldet for de tepose elefanter, jeg engang for mange år siden lavede til min bror. Så om jeg måske kunne lave nogle i drengefarver til en uro. Det tog ikke så lang tid, så allerede til middag fik hun de 6 tepose elefanter. Nu håber jeg bare kollegaen kan lide dem.

Tepose elefanter

Elefanterne er lavet af papir og beklædt med teposer på begge sider. Jeg har klippet teposerne ud og limet på et stykke hvid papir. Derefter har jeg klippet elefanterne ud. Bagefter limes teposer på den hvide bagside, og så har de fået ører af pap. 

Se mine andre ideer med teposer lige her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram