Bedre sent end aldrig…

9. september 2011 0 Af Kreative Pips

Det var min plan at bage chocolate mud cake muffins til mine kollegaer. Jeg havde nemlig sidste arbejdsdag inden barsel i går. Kagerne blev også bagt i tirsdags. Og så var det planen, at jeg skulle pynte med hvid chokoladecreme onsdag.

Desværre blev min søn indlagt (intet alvorligt), så både tirsdag og onsdag aften blev tilbragt på Herlev Sygehus 🙁 Kollegaerne fik så i stedet den kage mit håndboldhold gik glip af tirsdag aften. Vi har nu køkkenet fuldt af muffins. Her til morgen har jeg så fået lavet chokoladecremen og pyntet kagerne. Mon ikke jeg finder nogen som vil agere prøveklude for denne for mig nye opskrift? Jeg tager i hvert fald nogle af kagerne med ned til min mormor og morfar. De brokker sig aldrig over at smage mine forsøg 🙂

Chocolate mud cake

Jeg har siden dette indlæg blev udgivet, bagt chocolate mud cake mange gange. Og de kan ses lige her. Hvis du er interesseret i alle mine mange andre kager, kan de ses her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram