Salt og blomsterkort

11. september 2011 0 Af Kreative Pips

Det her er et lidt blandet indlæg om to vidt forskellige kreative ting, som jeg har lavet. Nemlig urtesalt og blandede teposekort.

Lige om lidt skal jeg til tøse-kage-komsammen med mine studieveninder, og i stedet for en blomst har jeg forsøgt at lave noget kryddersalt/urtesalt i værtindegave. Håber det falder i god jord 🙂

Mine andre forslag til værtindegaver kan ses via dette link. Jeg elsker at lave og give hjemmelavede gaver. Og jeg vil elske selv at modtage hjemmelavede gaver. Især hvis der er tænkt lidt over gaven – f.eks. ved at vælge min yndlingsfarve eller sådan noget. Hvordan har du det med hjemmelavede gaver?

kryddersalt
Urtesalt med timian, oregano og basilikum

Jeg har fået en forespørgsel på nogle ‘halve’ kort f.eks. til blomster og vin, og det har jeg lavet nogle eksempler på. Alle kortene er med tepose-foldninger, som bare passer perfekt til de små kort. 

teposekort

Og når jeg nu var i gang med klipperiet og limstiften fik jeg lige lavet nogle andre kort færdige: 

teposekort
Elefanten er den samme, som i dette indlæg.
teposekort

Øverst er et grønt kort til barnedåb og nederst lidt forskellige sort/hvide kort til konfirmanden. 

Jeg kunne selvfølgelig også have lavet et teposekort, som matchede urtesalten. Så havde det da været en endnu finere gave: urtesalt OG teposekort 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram