GIVE AWAY med sejedrenge.dk

27. oktober 2012 33 Af Kreative Pips

I går var jeg jo til CPH Moda i Bella Centret og jeg faldt i snak med Jelena, som lige som mig er mor til to drenge. Og i manglen på lækkert drengetøj har hun fornylig åbnet webbutikken:

Jeg købte en t-shirt og en hættetrøje i mærket Urban Elk, som jeg nu har forelsket mig i 🙂 Måske lidt fordi jeg havde min skønne kusine med i går, og hun ELSKER bare elge. Så når hun en dag får børn, vil jeg kun købe dette mærke til hende :o)
Nå, men nu til det gode 🙂 Jelena har givet mig et gavekort på 200 kr., som en af jer kære læsere nu kan vinde. Herunder er tøj fra webbutikken, som har mærkerne Limobasics, Mini Rodini, MarMar, Milibe, Okker-Gokker, UBANG og Urban Elk.
Og reglerne er således:
1 lod for at være fast læser hos mig
5 lodder for at være fast læser hos mig, ‘synes godt om’ Sejedrenge.dk på Facebook og lave link på egen blog (brug billedet).
Læg en kommentar herunder med hvor mange lodder I deltager med.
Hvis I vil have nyheder mm. direkte i jeres mail, så kan I tilmelde jer nyhedsbrevet på hjemmesiden: www.sejedrenge.dk
Vinderen trækkes d. 17. november 2012.
Præmien er sponseret af www.sejedrenge.dk uden anden fordel for mig end at jeg kan sprede lækkert drengetøj med jer :o)