Give Away – Strygestof

23. januar 2013 16 Af Kreative Pips

Her til aften har jeg endelig fået pimpet Olivers tæppe med hans navn i strygestof, og i den forbindelse har jeg fået Bethina fra Papir & Tapet til at sponsorere 5 stk. valgfri strygestof til en heldig læser 🙂

Bethina har også en masse andet lækkert i sin shop. Jeg har f.eks. brugt papir fra hende til at lave Mathias’ taburet, og min svigerinde har købt wallsticker folie, som vi snart skal klippe bogstaver ud af, så der kan stå MATHILDE på min skønne nieces nye værelse.

Her kan du se lidt flere af mine strygestof-kreationer:

Og nu til reglerne:

1 lod – fast læser og kommentar
2 lodder – fast læser, kommentar og tilmelding til Bethinas nyhedsbrev
3 lodder – fast læser, kommentar, tilmelding til Bethinas nyhedsbrev samt indlæg/link om min Give Away på din blog

Jeg trækker en vinder d. 10. februar 2013, da det er min fødselsdag :o)
Held & lykke