Vuffelivov

18. april 2013 2 Af Kreative Pips

Jeg har en hund med 4 poter, en på hver sit ben….

Jeg har lavet en sej lille gravhund, som skal bruges til en konfirmation i næste uge. Sangene skal ligge inden i maven på hunden. Moren havde fundet ideen her, og jeg har så lavet min egen version (Billedet er desværre blevet lidt mørkt, måske jeg kan nå at tage et nyt og lysere i eftermiddag).

I tirsdags var der en uofficiel ‘Bag for en sag‘ i vores børneinstitution, hvor de indsamlede penge går til institutionen. Det er os i forældrerådet, som skal beslutte, hvad pengene skal bruges til. Der var en stor opbakning, så der var et STORT udvalg af kager. Og der var en masse kage i overskud, som børnehaven har spist og noget er også frosset ned til en anden god gang. Jeg havde selvfølgelig også bagt, og inspirationen til kagernes udseende er fra Bag for en sag hjemmesiden. Opskriften er en grøn bradepandekage, hvor jeg har farvet halvdelen grøn og bagt i en randform. Den anden halvdel er farvet lilla (desværre blev kagen ikke så lilla, men bare lidt grumset) og bagt i en springform. Herefter er kagerne skåret ud og pyntet med farvet glasur og krymmel.