Det var vist på tide…

18. maj 2013 2 Af Kreative Pips

Jeg har længe vist, at Oliver ingen shorts har, så derfor har jeg også længe tænkt at lave et mønster og sy nogle shorts til ham. I sidste weekend valgte han det turkisblå med stjerner, som hans første par shorts. Med udsigten til en solrig dag i dag, blev jeg nødt til at få dem syet i går aftes.

Og helt proff ser de ud indvendig med mine nye størrelses- og vaskemærker 🙂

Jeg har også længe ville sy en solskærm til barnevognen, men det er sjældent at vi går med Mathias i vognen, så vi har faktisk ikke det store behov. I søndags i zoo lånte vi kusinens lilla stofble og et par stofklemmer, og i dag måtte jeg skærme lidt for solen. Og under Mathias’ lur fik jeg målt, klippet og syet denne solskærm, som kan sættes på forskellige måder alt efter hvor solen er 🙂 og samtidig er der masser af luft i vognen i modsætning til en alm. stoble, som bare hænger ned. Har set ideen et sted på Facebook.

Jeg har som nævnt i tidligere indlæg IKKE grønne fingre, så jeg er stolt over disse sommerblomster. Glæder mig til der kommer blomster og de rigtig vil pynte i vores lille gårdhave.

Håber også I har nydt solen og får en god pinse-weekend :o)