I can see clearly now…

7. september 2013 4 Af Kreative Pips

the windsows clean 🙂

Jeg brugte formiddagen på at pudse ca. 1/3 af vores vinduer. Ungerne fik en spand vand at lege med og i løbet af max 10 min var Mathias gennemblødt. Til sidst gad ungerne bare ikke mere, så jeg håber at nå resten af vinduerne i morgen. Til gengæld er jeg nu i gang med den 4. maskinefuld af vasketøj, så lidt husligt har jeg da nået i dag…

Jeg er også kommet et skridt videre med nogle kreative projekter. Der er klippet til flere ting, og andre ting er nålet sammen. I går blev jeg færdige med et par skønne lilla bukser til min lille Facebook-shop, og her til aften er jeg langt om længe blevet færdig med den bluse, jeg lovede Oliver en gang i foråret. Det er str. 110 og vi er blevet enige om at han skal have den i julegave, da han nok først kan passe den der. Så i morgen vil Oliver hjælpe mig med at pakke årets første julegave ind :o)