Mænd i polyester og tyl…

29. september 2013 0 Af Kreative Pips

Hvad tænkte du, da du læste overskriften? Noget med glimmer og hovedfjer i Vegas? Så spændende er det ikke, for det drejer sig om håndbold. Jeg har ALTID været i den lokale håndboldklub, for det var her mine forældre mødtes, så min bror og jeg er stort set opvokset i hallen. Vores herrer spiller nu i 1. division og der er nogle lidt skrappere regler. Når man skifter målmanden ud med en markspiller, SKAL markspilleren have samme farve trøje på som målmanden og samtidig skal man kunne se hans nummer på trøjen. Og her kom jeg så ind i billedet! Jeg har nemlig klippet to huller i to målmandstrøjer, og sat tyl i hullet så nummeret kan ses igennem både på forsiden og på bagsiden. Smart ikk’?

Funktionaliteten er god, men finishen er virkelig dårlig! De der polyester trøjer er virkelig svære at sy i, så det er ikke kønt 🙁

Manden er i haven med Oliver og min far, Mathias sover, og derfor har jeg nu huset for mig selv. Derfor skynder jeg mig ind til symaskinen, inden jeg skal op i hallen og se herrerne spille, og måske kommer mine bluser i aktion :o) God søndag 🙂