Efterårsferie

14. oktober 2013 0 Af Kreative Pips

Min efterårsferie var i går, så den stod på afslapning og hygge med børnene. Oliver blev afleveret kl. 10 hos sin gode veninde fra børnehaven, og så gik Mathias og jeg en lille tur. Mathias faldt i søvn, og så gik jeg hjem. Jeg nød stilheden og at jeg havde hele huset for mig selv. Da manden kom hjem fra arbejde, smed jeg lige en kage i ovnen og kunne så lige nå lidt småprojekter på symaskinen.

Efter aftensmaden lavede vi varm kakao og nød kagen sammen med børnene. Kagen smager godt, men når jeg bruger marcipan i en kage, skal man altså kunne smage det, ellers er det spild af marcipan (synes jeg). Derfor kommer jeg nok ikke til at bage kagen igen, for jeg har masser af andre gode banankage-opskrifter i huset.

Håber du/I får en god uge – uanset om du/I har ferie eller ej :o)