Blogtræf

29. oktober 2013 14 Af Kreative Pips

I lørdags var jeg til mit 2. blogtræf og det foregik i Køge hos Linda som har Boldreels Kreative Hjørne.
Det var en rigtig dejlig dag i super skønt selskab 🙂

Jeg havde taget lidt julepynt med både til værtindegaven og til pakkelegen, samt lidt lakridssirup også til Linda

Jeg fik ikke taget nogen billeder fra dagen, men der er masser af billeder her, her og her. Søndag fik jeg dog taget billeder af de mange dejlige ting i goodiebag’en 🙂

En KÆMPE blok karton fra Panduro og blandet hobbyartikler fra Luna Hobby.
Det grå-blå-turkise tørklæde er fra Maya, og jeg var én af 4 som var heldige at få et tørklæde. Og jeg tror der er held ved tørklædet! Jeg havde det i hvert fald på i stormen i går, og jeg var super heldig at støde ind i en perifær kollega, som stødte ind i perifær følges-med-i-toget kvinde og hun havde ringet efter sin eksmand, og sådan kom jeg hjem på “kun” 2 timer i går 🙂

Mathias hjælper lige med at pakke godterne fra Castus ud

Men der var mange flere dejlige ting til os:

Taske/Net og baby crema fra Matas
To små dukker og blad fra Roommate
Duflys og blad fra Partylite
Te fra Kaffekrukken – jeg ELSKER te <3
Net fra Ib Laursen
Makeup og gavekort fra Hunkemöller
Derudover var der en masser lækker te til blogtræffet fra Fredsted Te – er specielt glad for deres grønne kvædete 🙂

Der er flere af hjemmesiderne, som jeg ikke kender, så dem skal jeg helt sikkert lige have kigget lidt på inden juleønskerne skal gøres færdige 🙂 Og stemningen fra i lørdags har jeg stadig, så jeg har bare lyst til at få syet en masse :o) Total skøn dag og tak til jer alle