Positiv…

5. november 2013 14 Af Kreative Pips

I går spiste jeg hos en veninde på Nørrebro, og vi endte med at se den skønneste feel good film – A lot like love. Vi spiste amerikanske pandekager, sludrede og nød bare hinandens selskab. På vej hjem i toget kunne jeg bare mærke at jeg var fyldt op af positiv energi! Det var bare SÅ fedt, så da jeg kom hjem satte jeg mig og klippede stof i 2 timer 😉

I dag har vi så været på hospitalet med Mathias, og alle hans undersøgelser er gået fint. Hans ene nyre fungerer kun halvt, men den anden fungerer så som 1,5 nyre, så vi har ingen grund til bekymringer! SKØN besked at få 🙂

Resten af dagen har jeg nydt i min mors og drengenes selskab, og vi har spiste frokost og shoppet lidt. Hjemme igen, blev jeg nødt til lige at bage en portion cookies, for det er sørme alt for længe siden jeg har bagt. Jeg faldt over denne orange-chokolade til 10 kr i Netto, så jeg har kommet den i mine cookies i stedet for almindelig mørk chokolade. Opskriften finder du her. Jeg har lavet en halv portion og fik 21 cookies.

Da jeg her sidst på eftermiddagen ville sy morgendagens babyting færdig, ville min symaskine ikke skifte sting-type, så jeg kunne kun sy zigzag! ØV! Heldigvis skyndte min mand sig over og hente min mors symaskine, så jeg kunne få syet nogle ting i ligeud-sting. Og nu mangler jeg nogle gode råd:

– min symaskine er en billig model fra Coop (Linea), så kan det mon svare sig at få den repareret? Og hvor gør man det henne?

– Hvis ikke, hvilken symaskine skal jeg købe (eller ønske mig, når jeg fylder rundt til februar :))?

Hvilken symaskine har du? Og hvad kan du anbefale mig? Også gerne et godt sted at købe symaskiner i Nordsjælland/Storkøbenhavn 🙂

Jeg forsøger at holde mig positiv, selvom min mors maskine drillede mig lidt, så jeg blev nødt til at pille op. Men morgensdagens babyting er færdig og klar til fotografering, og faktisk kommer min kusine i morgen og så kan hun få den med hjem og vente på hendes lille baby vil ud senere på måneden 🙂

Nu vil jeg smage mine cookies, mens manden og jeg ser videre på vores CSI-dvd’er