Lilla er…

9. november 2013 10 Af Kreative Pips

farven på mit nyeste krea-projekt. Og samtidig er det farven for en virkelig dårlig samvittighed! I august klippede jeg en masse lilla firkanter – faktisk omkring 320 firkanter! Og langt om længe er halvdelen af de lapper blevet til et lækkert, kæmpe hyggetæppe med fleece på bagsiden. Det er blevet 226 x 142 cm, så det er STORT. Og i morgen har min venindes søster fødselsdag, og derfor er tæppet (heldigvis) nu færdigt og klar til afhentning i morgen.

De fleste af stofferne er fra Stof2000, og tre er vist fra Fjølner. Når jeg får tid skal jeg i gang med tæppet af de resterende 160 lapper, og så skal jeg i gang med at klippe til et pink/lyserødt til Olivers veninde i børnehaven, og så har jeg jo købt turkise stoffer til MIT tæppe. Jeg ELSKER lilla og er da lidt ked af dette ikke er mit tæppe, men jeg er sikker på det turkise bliver SKØNT 🙂