Helt i kage

19. november 2013 0 Af Kreative Pips

I weekenden gik det bogstavlig talt helt i kage. Lørdag skulle vi ned til Sørbymagle v. Slagelse og besøge vores venner, som faktisk er min svigerfars kusine (men hun er jævnaldrende med min mand og jeg), hun kan ikke tåle gluten, så jeg havde udset mig Biancas glutenfrie chokoladekage. Men chokoladecremen ville ikke stivne, så jeg måtte forsøge noget andet, for jeg/vi stod jo for desserten.. Jeg havde ikke så mange ingredienser hjemme, så jeg forsøgte med en mørdej på mandelmel – det virkede SLET ikke. Da manden kom hjem, googlede jeg hurtigt en opskrift, handlede ind til en lettere ændret variant, og fik bikset den sammen og ind i ovnen. Og resultatet: den var LÆKKER 🙂

Mine ændringer:

250 g chokolade blev til 200 g orange-chokolade og 50 g mørk choko
30 ml kaffe blev til 30 ml friskpresset appelsinsaft
kakao til pynt blev byttet med guldperler og glimmer

Alt i alt en succes 🙂