Klargøring til jul

23. november 2013 2 Af Kreative Pips

Jeg elsker jul – ingen tvivl om det. Og i går gik der lidt jul i den herhjemme, for mens jeg kogte risengrød, kunne jeg si min glögg essens og hælde den på flasker. Min ide er at bruge min glögg essens som værtindegaver, når vi når til december. Jeg har taget udgangspunkt i Timm Vladimirs opskrift, men har lavet nogle små ændringer. Jeg har brugt vodka i stedet for snaps, og så har jeg udeladt ingefær og lakridsrod, og det duftede skønt i går, da jeg fik det på flasker.

Du kan se alle mine indlæg med glögg her.

glögg essens
Glögg krydderierne
glögg essens
glögg essens

Vores ekstra fryser har mærkeligt nok tøet vores ting op, men er så begyndt at fryse igen! Men for en sikkerheds skyld tog jeg de halvt optøede bær og kogte det til syltetøj. Så nu har jeg 2x 3 slags syltetøj til de kommende weekender med æbleskiver – MUMS

Hjemmelavet syltetøj

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram