En skøn fridag

2. januar 2014 8 Af Kreative Pips
Jeg har glædet mig til denne dag læææænge. Jeg har haft ferie siden d. 20. december, men i dag (og i morgen) har jeg fridage helt for mig selv – ungerne nød at komme ned og lege med deres venner og jeg har nydt en skøn dag herhjemme. Jeg har fjernet juletræet, foretaget lidt tiltrængt rengøring, vasketøj, indkøb og ikke mindst siddet ved symaskinen. Jeg er langt om længe blevet færdigt med dette pink tæppe, som er til Olivers bedste veninde Ida.

Nu jeg har en fancy symaskine, skulle jeg lige prøve en af quilt-syningerne. Jeg har syet to gange på tværs af tæppet, og denne gang er jeg tilfreds 🙂 jeg har en bunke lilla lapper, som nu skal lægges op, så min veninde kan få sit tæppe, og så skal jeg i gang med at klippe turkise lapper til MIT tæppe 😉