Fødselsdag #3

9. februar 2014 6 Af Kreative Pips

Jeg føler mig overvældet og lykkelig! Jeg havde den skønneste aften i går! Min familie og min bedste veninde (samt min brors svigerfamilie) fejrede mig (og min bror) i går. Det var lækker mad, godt selskab og så havde jeg jo sørget for et stort kagebord, hvor der blev spist overraskende meget 🙂

Hindbærsnitter fra Blomsterberg, sukkerfrie romkugler (lavet af en rest sukkerfri kage), appelsincupcakes, gulerodscupcakes, brombærmuffins, cookies, chokoladekage og brownie-cheesecake med hindbærmouuse!!
På et tidspunkt måtte jeg fælde en lille tåre! Min store dreng fik hjælp af min svigerinde til at slå på sit glas, rejste sig stolt op (og så svigtede modet lidt) og hviskede så “tillykke mor”. Det var bare SÅ sødt og omsorgsfuldt, at jeg faktisk også sidder med lidt våde øjne, mens jeg skriver det 🙂
Alt i alt en SKØN fest 🙂