Fødselsdag #4

10. februar 2014 0 Af Kreative Pips
Igen i dag er jeg blevet fejret. Både af mine elskede drenge og af kollegerne 🙂 

Blomster fra arbejdet i mine to bloomingville vaser fra min svoger og svigerinde. 
Orkide fra min brors svoger og svigerinde – SÅ sødt af dem at tænke på mig 🙂
Blomst fra min brors svigerforældre, bog, neglelak, øjenskygge og ugle fra Kina fra min gode veninde, megamussel krus fra min faster, kusiner og deres mænd & børn. Gavekort til change og øjenskygge+neglelak fra min bror og svigerinde. Samt gavekort/penge fra mine forældre, bedsteforældre og svigerforældre, og der er nok til mit største ønske – yeah!!! Og derfor har manden og drengene givet mig til renovering af stuen og et par ildfaste fade (jeg har fået smadret to inden for kort tid!) 🙂 virkelig skønne gaver!! (Og nu er det slut med fødselsdagsindlæg, og i gang med nogle krea-indlæg! :))