Lykken er…

6. marts 2014 6 Af Kreative Pips

…kager og især med chokolade 🙂 

Manden og jeg snakker ofte om, at vi skal blive bedre til at rydde op og få gjort ting færdige. Og da min chef i går kommenterede, at det er længe siden jeg har bagt (i hvert fald til arbejdet), tænkte jeg, at jeg da lige kunne to fluer med et smæk. I køleskabet lå stadig saltkaramel og passionfyld fra weekendens macarons, og da der også var mandelmel klar, bagte jeg to portioner efter chocolat’s opskrift.
Til min fødselsdag fik jeg dobbelt op af bøger, så jeg fik hurtigt byttet og lavet et tilgodebevis. I mandags stod det helt klart hvilken bog jeg skulle købe, og jeg glæder mig rigtig meget til at kigge i bogen og blive inspireret til lækre kager og desserter med chokolade 🙂
Det er Chocolat og Anne au chocolat der står bag bogen.