Stjerner, stjerner og flere stjerner

20. marts 2014 12 Af Kreative Pips

Hold op stjerner er populære for tiden! Er også selv vilde med stjerne-stoffer, og i dag på stof2000.dk fik jeg en glædelig overraskelse – nemlig en masse nye stjernestoffer. Jeg håber på at kunne nå forbi en af deres butikker senere i dag og få fat i nogle af de nye stoffer 🙂

Jeg har tidligere på ugen fået færdiggjort flere ting i den sorte Big Star Poplin:

Barnevognspude

2 sæt hynder/puder til Trip Trap stolen.

Jeg har flere ting, som ligger klippet og klar til symaskinen – også med stjerner! Men først skal Olivers fødselsdagsgaver syes færdigt, men på tirsdag har jeg en længe tiltrængt fridag (og det er den aller-aller-sidste feriedag i dette ferieår – SNØFT!), og planen for tirsdagen er: SY, SY og mere SYNING 🙂