Copycat #2

27. marts 2014 4 Af Kreative Pips

I et halvt års tid har jeg haft planer om at lave halskæder med lædersnor og trækugler. Det er bl.a. inspireret af Helenas indlæg i august, men det er bare ikke blevet til noget, altså før nu. I lørdags skulle jeg til kæmpe firmafest i Fredericia med ca. 4.000 kollegaer. Mit valg af tøj faldt hurtigt på min lyseblå kjole, men for at det ikke blev for tutte-nuttet havde jeg brug for en lidt ‘grov’ halskæde – og det havde jeg ikke! Jeg fandt en blå plastikperle i gemmerne, og malede så to træperler i henholdsvis i sølv og i sort. Jeg havde heller ikke lædersnor, så det blev en tynd elastiktråd (som snart bliver byttet ud med en lædersnor!!). Og kort tid inden jeg tog toget ind til KBH for at komme videre til Jylland var min halskæde klar:

Til festen blev vi forkælet med god mad samt en masse musikalsk underholdning. Bl.a. Birthe Kjær, Emmelie de Forest, Jacob Sveistrup og ikke mindst Basim (så fik jeg endelig hørt MGP-sangen… :))