Dåbsgaven

21. april 2014 0 Af Kreative Pips

I lørdags blev min kusine gift, og samtidig blev deres lille Magnus døbt. Og derfor har jeg syet en gave til ham/dem. De nåede desværre ikke at åbne gaverne til festen, men jeg håber, da at gaven har vakt lykke 🙂 Stoffet er valgt, fordi de begge elsker Norge og elge 🙂

Den samlede bunke tøj og ting: frugtpose med navn, julesok med navn, savlesmæk, og så tøjet: bukser i tynd bomuld, tynd elefanthue samt et jerseyjakke. I jakken lavede jeg foruden mærke med størrelse og vaskeanvisninger også en snor til at hænge jakken op med. Det er første gang jeg syer en jakke (den er fra Ottobre), og jeg er blevet rigtig godt tilfreds 🙂 Jeg fulgte Annas DIY .

Stof fra Stof&Stil  
Julesok med navn (eget mønster)

Udover tøjet, har vi købt denne fine træelg. Den er købt via min kollega, som bor i Køge lige som kunstneren. Kender ikke navnet, men han laver en masse fede og sjove dyr i dette sorte træ.