Catching up

16. maj 2014 10 Af Kreative Pips

Efter jeg har været syg, har jeg brugt rigtig meget tid på at catche up, både på arbejdet og herhjemme. Livet og hverdagen går jo videre, selvom jeg lige sov to-tre dage væk! Og en tre-dages weekend hjælper jo heldigvis rigtig meget, så nu er jeg ved at være med 🙂

Inden jeg gik i sygdomsdvale, nåede jeg at få syet hele 5 barnevognspuder:

Og så havde jeg tre gode veninder hjemme til krea-hygge, og det involverer jo ALTID kage 🙂 
//Chocolate mud cake bunde med choko-orange-mouse og orangestænger // hindbærcheesecake // Brownie m. nougat og marcipan // Citrontærte m. maregns
Jeg brugte mine små tærte- og springforme, så jeg halverede opskrifterne på både cheesecaken og citrontærten og fik to små af hver. Der er nu noget hyggeligt over ‘små’ kager, og mine kollegaer jublede da også over resterne dagen efter 🙂
Resten af denne forlængede weekend skal nydes med mand og drenge, og mon ikke jeg får lidt tid til at komme mere i bund med syprojekterne? Hvad skal du bruge weekenden på? 🙂