Færdig!

21. maj 2014 25 Af Kreative Pips

Lige som alle andre virksomheder, skal min arbejdsplads også hele tiden øge produktiviteten og udvide arbejdsområder, så i øjeblikket er der masser af ting, som jeg skal regne på, og da jeg stadig har et par hængepartier efter mine sygedage, kæmper jeg hver dag med at komme bare et lille stykke nærmere bunden af bunken – skal jo helst være i bund, når jeg i næste uge går på ferie 🙂

Derhjemme har jeg også stadig en bunke syprojekter, som gerne skulle færdiggøres og sendes afsted. Men det gode vejr trækker mig ud i haven med en bog, så jeg kan nyde synet af drengene, som enes (lige indtil de bliver uvenner over en eller anden bagatel…). Men jeg er kommet et godt stykke ned i bunken, især fordi manden tog drengene med på en køretur (efter is) i søndags, så fik jeg lige lidt alenetid 🙂 Så disse ting er FÆRDIGE 🙂
Slange til tremmesengen i grå/sorte nuancer

Sengerand med matchende sengetøj og en håndfuld savlesmække

Solskærme til barnevognen/klapvognen

Og så en ‘klassiker’ – sengerand i sort med stjerner.
Sengerand med både store og små stjerner

Trip Trap hynde i lækkert cirkus-poplin fra Stof2000

Sengerand til JUNO sengen
Efter at have læst Annas indlæg i sidste uge, prøver jeg at blive bedre til at kommentere rundt om i Blogland. Har du læst indlægget, og er det med kommentarer noget DU tænker over?
I aften skal jeg ud og lyve med et år ældre 🙂 Meget atypisk for kvinder, tænker jeg, eller hvad tænker du? Jeg skal nemlig ud og spille håndbold med vores old girls, som altså ikke så gamle (eller det er en god blanding), og mange af dem har jeg spillet med før, og de er bare så søde og skønne at spille med. Og 2x 20 minutter tror jeg lige min kondi kan klare.. hehe… Skal du nyde det skønne vejr, eller har du mere aktive planer for i dag/aften?