Mathias 3 år

26. september 2014 4 Af Kreative Pips

I går blev min lille dreng 3 år – synes virkelig tiden er fløjet (kliché I know!). Jeg har længe vidst, hvad han skulle have i gave, og alligevel blev jeg først færdig onsdag aften kl. 23 (typisk mig!!!).

I sommers klippede jeg til tre ens trøjer – str. 122 til min fætter (se den her), str. 116 til Oliver (julegave, så er IKKE færdig), og så str. 98 til Mathias.

Ottobre + www.stofogko.dk
I maj var jeg så heldig at vinde to fodboldbluser, og ungerne er vilde med sådan trøjer, og nu der er navn på, er de gladere end glade 🙂 Drengene forstår ikke konceptet med autografer, og jeg kan vist kun nævne én spiller i Brøndby, men synes nu det er meget cool 🙂
Nr. 4 fordi det er mit spillenummer 🙂
Sidst, men ikke mindst, skulle Mathias da også have noget legetøj – i juli var jeg så heldig at få en brugt dukkeseng gennem en bekendt. Den var lyserød og sengehimlen var beskidt og knap så køn. Mathias har set den stå derhjemme, men jeg har hele tiden sagt, at det var min, så han blev bare SÅ lykkelig, da han pakkede en stor gave ud i går eftermiddags. Han pakkede den faktisk kun delvist ud, før han løb hen og gav mig en kæmpe krammer med ordene “TAK MOAR!” <3
Før

Mathias (er ikke så god til at smile på kommando)

Efter: grøn med tigerstof fra Stof2000

Og straks skal dukken puttes i sin nye seng