Sy sy sy

8. oktober 2014 4 Af Kreative Pips

De sidste to aftener har stået på syning af nogle af mine mange igangværende projekter, og det er jo altid skønt at få færdiggjort nogle ting 🙂

elefanthue (eget mønster) i Lillestof(C) fra www.stofogko.dk

TT hynde med piping (stof&stil)

Betræk til puslepude (stof2000)

I aften står den også på syning, har mange ting som kun lige mangler en lille syning, knap eller andet, så forhåbentlig kan jeg også i aften flytte et par projekter fra “i gang” bunken til “færdig” bunken 🙂

Og nu er der kun 3½ uge til jeg begynder at holde én barselsfridag HVER uge, og nøj hvor jeg glæder mig 🙂 Jeg har pt mange opgaver på arbejdet, men har fået to hjemmearbejdsdage i næste uge, og det føles jo næsten som fridag, når man er derhjemme 🙂 Vores efterårsferie bliver holdt på tirsdag kl. 13-16, hvor der igen er Mølledag på Skenkelsø Mølle, hvor mine bedsteforældre er frivillige medhjælpere 🙂 Vi skal skære græskar og mon ikke drengene nok skal more sig? Har du planer for efterårsferien?