Vi indretter #3 – Olivers værelse del 2

11. januar 2015 5 Af Kreative Pips

I slutningen af marts sidste år fremviste jeg Olivers nye værelse, og nu har jeg fået lavet det sidste – ja ja der er gået ALT for lang tid, men sådan er det bare herhjemme 🙂

Jeg har syet gardiner med Disneys flyvemaskiner, og nu har Oliver den skønneste hule under sin seng – han ELSKER dén hule 🙂

De to sækkestole syede jeg for længe siden egentlig til vores stue, men de blev sjældent brugt, og nu bruger Oliver dem nærmest dagligt, når han spillede iPad efter børnehaven.

I sommers blev jeg inspireret af The Vintage Hausfrau, men da jeg ikke kunne finde en lignende bogkasse, fik jeg anden ide. Jeg fandt nemlig 2 billige bogkasser via en Facebookgruppe, og den ene malede jeg blå, Jeg satte hjul på i bedste Bettina Holst-stil, og så havde jeg noget blåt småfolk-tapet, som kom ind som baggrund (ses desværre ikke så godt på billedet).

Lampen er fra Jysk og giver et rigtig godt læselys, så håber han også vil bruge hulen til at læse i, når han til sommer begynder i skole 🙂