Feriekage

28. februar 2015 0 Af Kreative Pips

Min mor har længe snakket om en kage, som hun gerne ville have med på arbejdet. Hun har lige fået ny chef og nye kollegaer, så i fredags havde hun den med som feriekage 🙂 Vi holder nemlig vinterferie nu, og vi tager et par dage i badeland i denne uge. Mine dejlige forældre har inviteret (eller nærmere beordret) mig og drengene med, fordi de synes vi trængte til en dejlig oplevelse ovenpå skilsmissen.

Kagen er en genganger, for jeg har bagt en magen til for knap to år siden 🙂

Et af mine første billeder på Instagram i 2013

1 stor kage (24 cm) og 2 små (10 cm)
500 g mørk chokolade
12 store Kitkat
200 g mini-Kitkat

Opskriften kan ses i linket længere oppe 🙂 Kagen var en succes, både den store hos min mors kollegaer, den lille svinesti kom hjem til min bror og den lille med M&Ms har mig og drengene spist.

Vi lørdagshygger med film (Frost for 3. gang i dag :P), og nyder bare vi ikke har nogen aftaler 🙂
Fortsat god weekend :o)