Nattøj

1. marts 2015 2 Af Kreative Pips

Jeg har tidligere syet nattøj med lommer til mine drenge (se bl.a. her), for Mathias var ikke til at få i nattøjet tidligere, for så kunne han ikke så nemt gå rundt med alle sine småting i lommerne – det var simpelthen en straf at få nattøj på! Så slemt er det dog ikke længere, men lommer er nu engang bedst 🙂 Begge drenge er vokset og kan næsten ikke passe nattøjet fra sidste år, og nu fik jeg endelig taget mig sammen og fik syet to nye sæt i hhv str. 104 og 116.

Ranglanbluse fra Ottobre
Bukserne er et tilpasset mønster fra Ottobre 6/2014 med lommer fra de tidligere sæt nattøj

Stjernestoffet et købt i Stof2000 engang sidste år, og den ensfarvede jersey er en tynd singlejersey fra Stofkiosken. Den tynde jersey var lidt sværere at arbejde med, og jeg er spændt på hvordan tøjet ser ud på drengene. Jeg prøvede de ufærdige bukser på Oliver, og han roste dem og modsagde mig, da jeg brokkede mig over det tynde jersey 🙂

Med inspiration fra Linette har jeg også leget lidt med sømmene på min Pfaff. Jeg har brugt ‘heksesømmen’ til at sy lommerne fast med, og stjerne-ranken passede helt perfekt til at lægge bluserne op med. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg prøver de mange sømme min maskine har 🙂