Bananpandekager

28. juli 2015 0 Af Kreative Pips
Jeg har svært ved at finde den perfekte morgenmad til mig selv. Jeg synes ofte, at jeg er sulten ret hurtigt igen, og det nytter altså ikke. Mine drenge får havregrød de fleste dage, og det spiser jeg også indimellem (men vil gerne have noget med færre kulhydrater…) Min morgenmad skal være sund, nem og hurtig at tilberede i hverdagen. Så i de to uger, hvor drengene har været på ferie hos deres far har jeg prøvet bananpandekager flere gange. Der findes MANGE variationer af pandekagerne, og jeg har så lavet min egen helt simple version:

1 banan
3 æg
Det blendes sammen og bages på en pande med lidt kokosolie
Det giver to tykke eller 4 almindelige pandekager (ca. 16-18 cm)

Jeg har spist dem med skyr og forskellige variationer af bær, æbler, nødder og chokolade.

æbler, mandler og mørk chokolade

jordbær, usaltede pistacienødder og mælkechokolade

Blandede bær

Man kan sagtens tilføje ½-1 tsk. kanel eller kardemomme, eller 1 spsk kakaoproteinpulver til dejen, det er bare at prøve sig frem. Der er masser af muligheder for at lege lidt i køkkenet.

Min inspiration kommer bl.a. fra
Michelle Kristensen
Bettina Holst
Mascha Vang

Om et par uger banker hverdagen igen på, og så er det vigtigt at både mig og drengene får en god og sund start på dagen. Jeg ved at drengene vil blive vildt misundelige, hvis jeg serverer grød for dem og jeg så spiser pandekager. Måske jeg skal veksle lidt mellem grød og pandekager til os alle tre… Hvad spiser du (og evt. dine børn) om morgenen?