Andre to do’s

4. september 2015 4 Af Kreative Pips
Ud over min to do liste har jeg en masse andre ting, der skal klares. Vigtigst af alt skal jeg have skrevet en masse ansøgninger, så jeg snart kan komme i job igen (altså jeg er vild med at gå hjemme, men lige pludselig stopper lønnen, og så er det knap så sjovt!)

Jeg har plantet mine 13 nye jordbærstiklinger om og min far gav mig en god ide til at få plads til dem i min lille have, så til næste år kommer der endnu flere jordbærtærter på bordet 😉

Jeg har fået syet 3 pudebetræk til nogle bestillinger. Den to øverste er med piping og lynlås, mens den grå er helt simpel.

40×40 og 30x50cm

65×65 cm

Oliver er jo begyndt i skole, og det betyder han nu ugentligt render på biblioteket og låner nye spændende bøger med hjem. Og jeg synes det er SÅ fedt, for det første fordi jeg er SÅ træt af at læse om Peter Pedal og Rasmus Klump, men også fordi jeg selv ELSKER biblioteket og det at finde bøger, så hvis han kan få samme glæde og blive ved med det, så vil jeg være ekstra glad. Men ingen bibliotekstur uden en pose eller net til bøgerne, og det fik jeg lige fremtryllet aftenen inden biblioteksbesøg nr. 2

I dag skal jeg have syet nogle bestillinger færdigt, og jeg bliver nok også færdig med endnu en ting på to do listen, nemlig de to TMNT-trøjer til drengene til Mathias’ fødselsdag. De mangler nemlig kun oplægningen og at få et str.-mærke syet i 🙂 Og så skal jeg altså have læst nogle af alle de andre indlæg i to do/ta da bloglegen, pt. har jeg over 200 ulæste indlæg i bloglovin’ – og tænk hvis jeg går glip af et eller andet spændende? 🙂