Panda bluse

7. september 2015 10 Af Kreative Pips
Så fik jeg streget endnu en ting på min to do liste, nemlig en af de 5 bluser til Oliver. Denne gang er det panda jerseyen, som jeg har tilsat stjerne-ærmer og sort rib. Jeg er selv godt tilfreds med min panda bluse 🙂

Mønstret er som altid ranglan fra Ottobre og det er en str. 122. Oliver får ikke de færdige bluser lige nu. Han får dem, hvis han akut mangler en bluse en dag. Og ellers tror jeg de bliver gemt til jul, hvor jeg ved de vil gøre lykke. Jeg er ret glad for, at mine drenge også kan vise glæde ved de bløde pakker – det er min 7årige fætter nemlig knap så god til. Han kyler nærmest bare tøjet over i et hjørne og er lidt fornærmet over gavens indhold.

Nu vil jeg cykle de knap 5 km over til mine forældre, hvor min fars bil står til fri rådighed i dag og i morgen, mens han er i Jylland på kursus. Og så vil jeg køre en tur på planteskolen for at se, om de har et træ til min forhave, så jeg kan få plantet det, inden jeg skal i gang med de to tons granitskærver, som jeg fik købt i går 🙂

Se mine andre bluser/kjoler syet efter ranglan mønstret her.