Kage-bagning på TV

18. september 2015 12 Af Kreative Pips
Den store bagedyst er igen i gang på DR1, og jeg ser troligt med hver onsdag. Samtidig er jeg begyndt at se den britiske version, som bliver sendt på TV2Fri, og derudover ser jeg også genudsendelsen af Masterchef – Dommernes duel på TV3. Al den bagning og køkkenleg med de fineste serveringer, gav mig akutte bage-abstinenser, så i dag har jeg været i køkkenet 🙂

Det blev til et havregrynsfranskbrød til weekendens morgenmad, et forsøg med grape-macaron og den klassiske Red Velvet kage (bruges en del i Cake Boss, som jeg selvfølgelig også får set noget af på kanalen TLC).

Bagerst tv: Red velvet cupcakes til familiehygge i morgen
Bagerst th: Red velvet lagkage
Forrest tv: Grape macarons
Forrest th: franskbrød m. havregryn, honning og kærnemælk

Og som i de nævnte programmer, går ikke alt som forventet! Jeg glemte at min brødform IKKE er slip-let, så en del af brødskorpen blev siddende i formen, så brødet er pænest oppefra 😛 Mine macarons hævede ikke op og fik ‘fødder’, sådan som de skal. Måske fordi jeg kom for lidt dej på hver macaron, de blev nemlig også meget skrøbelige og porøse. Og så glemte jeg at komme lidt farve i dejen – UPS! Den der blege lyse farve er altså lidt kedelig:( Men det var SKØNT at lege lidt i køkkenet igen, kunne godt mærke det er ved at være lidt tid siden sidst…