Hynder til trip trap stole

28. september 2015 4 Af Kreative Pips
I dag blev mine drenge hentet af deres bedstevenners mor. Oliver går i klasse med Nikolaj, som han også oftest legede med i børnehaven. Nede i børnehaven leger Mathias med Ida, som er Nikolajs lillesøster. Så det er så hyggeligt at de fire kan lege sammen, og i dag var de så hjemme hos Nikolaj og Ida, og det betød at jeg havde hele dagen fra kl. 8 til kl 17 for mig selv. Det betød, at jeg bl.a. fik syet disse 6 sæt hynder til trip trap stolene færdige, og så er jeg også kommet lidt videre med et par andre projekter.

2x 2 sæt i bomuld med stjerner (hhv. sort og blå poplin fra Stof2000) og så to forskellige sæt i tekstilvoksdug

Disse to sæt er sat til salg i min facebook gruppe 🙂

Jeg er lige i opstarten af en omgang forkølelse, så jeg vil skynde mig at putte mig under dynen med en god kop te og Greys Hvide Verden på tv’et. God aften 🙂