Stor tiltro

21. oktober 2015 4 Af Kreative Pips
Tirsdag i sidste uge var jeg på skovtur med mine drenge og mine forældre, som havde taget en fridag. Vi kørte til Jægerspris skovene, som ligger ret tæt på os. Min mor havde smurt frokost, og så gik vi ellers rundt i skoven. Det var køligt, så inden vi tog afsted bad jeg drengene finde deres huer, men Olivers var pist væk! Og mens vi står der med overtøj og er på vej ud ad døren, spørger Oliver “kan du ikke bare sy en til mig?” Og med det mente han ‘som i NU!’ 🙂

Mine klatreaber får hjælp af mine forældre <3

I søndags inden Oliver (og Mathias) kom hjem fra deres far, fik jeg lige syet en ny hue til Oliver. Den er i dobbeltlag jersey og jeg har syet ribben på anderledes end jeg plejer, og den passer bare helt perfekt til Oliver – og hans gamle hue (ét lag jersey) fandt jeg selvfølgelig i glemmekassen på SFO’en i forgårs…

Oliver blev glad, og jeg fik brugt noget stof fra lageret, 
og så passer den jo ind i temaet for denne uges Kids Month, nemlig syet børnetøj,
så alt i alt WIN-WIN 🙂