Oliver 7 år #2

27. marts 2016 0 Af Kreative Pips
I torsdags blev min store dreng 7 år, og derfor havde vi inviteret familien til frokost med et touch af Ninjago.

Oliver og lillebror med morgen-gaverne
Påske/Ninjago-bordet

Røde IKEA-servietter med gule Ninjago-øjne 

Boysenbær-snitter og lagkage i Ninjago-stil

Efter frokosten – men inden kagen – var vi alle på legepladsen, og det var en succes, som jeg vil bruge fremover. Især børnene, men også de voksne, havde godt af at komme ud og bevæge sige og få brændt lidt krudt af.

Oliver fik en masse lækre gaver, hvor især LEGO, LEGO sengetøjet og den lille Lenovo tablet gjorde lykke 🙂 I går fik vi ryddet op på hans værelse, og det han ikke brugte er smidt ud eller gemt til det loppemarked jeg skal på om en måned. Hans værelse ser tomt ud nu, men han leger stort set kun med LEGO, så alt det andet var ‘bare’ fyld og rodede. Nu prøver vi så at få bygget noget af alt hans ‘gamle’ LEGO, så det kan pynte lidt på hans tomme reol 🙂