Til køkkenet

17. april 2016 3 Af Kreative Pips
Dagen inden Olivers fødselsdag fik jeg syet en ‘varme-frakke’ til min Bodum kaffekande, for det er sjældent nok med én termokande når familien er på besøg (og slet ikke når kaffen laves med en tragt og det derfor tager længere tid end på maskine). Bodum kanden har stået i skabet siden vi flyttet ind, og den stod faktisk også uberørt i lejligheden i KBH, men nu skulle den altså i brug.

Samtidig fik jeg også syet en ny brødkurvsserviet, så de to ting matchede lidt med mine Mega Mussel fade og skåle. Stoffet er nogle viskestykker, som jeg har købt i Netto engang i efteråret.

I går fik jeg også syet en brødkurvsserviet til min mormor, som jo havde fødselsdag for et par uger siden.  Det skulle have været en del af hendes gave, men jeg fik lavet for lidt kant og den stod lige op i luften i stedet for at ligge pænt ned.

I dag kørte jeg ned og afleverede den hos mine bedsteforældre, og de blev naturligvis glade, både for besøget og for den lille gave.