Helenas smukke tegninger

1. august 2016 2 Af Kreative Pips
Helena er en af de bloggere jeg har fulgt længst tid, og jeg har faktisk været heldig at møde hende et par gange i Århus. Hun er virkelig en multi-kunstner! Jeg har byttet/købt mig til både en halskæde samt flere af hendes skønne tegninger.

I foråret købte jeg dette, og det har fået plads lige ved siden af min syplads.
Ved siden af hænger mit Mobilepay-billede, som jeg skal have med næste gang jeg skal have en stand eller på loppemarked igen. Det er så meget nemmere, når man tydeligt skilter med Mobilepay 🙂
JA! min hultavle roder ret meget 🙂
Helena var så sød, at sende dette billede med, fordi hun ved mine drenge – og ISÆR Oliver – ELSKER LEGO. Jeg har sat LEGO-manden op på turkisblå karton og så i rammen. Nu hænger han ovenover Olivers LEGO-reol i gangen. Jeg glæder mig til han kommer hjem om en uges tid, så han kan se den 🙂

Da jeg lavede min billedvæg i køkkenet for 3 år siden viste jeg yderligere en af Helenas tegninger. Den hænger der stadig og indlægget er lige her.