Mit lilla hjørne

26. september 2016 0 Af Kreative Pips
Jeg har vist aldrig rigtig fået vist min stue frem, havde ellers planer om et indlæg kort efter min 30 års fødselsdag, da jeg dér fik penge til mine nye skænk og derfor blev hele stuen malet. Næste gang fylder jeg jo 33 år, så…. Nå men i sidste uge var jeg lige en tur forbi Søstrene Grene, og der faldt jeg over et lille bord, og det var præcis hvad jeg gik og manglede 🙂

FØR

EFTER

Jeg har længe syntes, at det hvide IKEA bord fyldte for meget. Jeg har bare ikke rigtig kunne finde et passende bord, men det lykkedes nu og til sølle 148 kr 🙂 Stolen har været min oldefars, og den blev købt omkring 1990, men han nåede ikke at bruge den særlig længe, inden han døde. Så har min mormor og morfar haft stolen stående, men de brugte den heller ikke, så for en del år siden fik jeg den hjem. Jeg bruger den desværre mest til stofbunker! Men hvis jeg nu får hængt en Ball pendel op, vil jeg forhåbentlig få brugt mit ‘lilla hjørne’ lidt mere. Tæppet der hænger på stolen er lilla, og jeg har en ide til en patchwork pude med især lilla stoffer, og til bordet ønsker jeg mig den lille Kähler Hammershøi vase, som lige er kommet i en blommefarvet udgave (men den petroleumsblå i linket er altså også virkelig smuk!). Samtidig har jeg en hjemmelavet maleri på væggen, som også er i lilla nuancer, og derfor kalder jeg det mit “lilla hjørne”.

Min sofa er grå, men har fået turkise puder og mit kæmpe patchworktæppe. Det er mit ‘turkise hjørne’. I det tredje hjørne står min Børge Mogensen gyngestol med gråt skind, og jeg er igang med et stort patchworktæppe i grå og sorte farver, og det er mit ‘grå hjørne’.  

– Dette indlæg indeholder affiliate links