Last mover

9. november 2016 0 Af Kreative Pips
For 5 år siden var det mega hipt at lave sætterkasser med stof/papir i rummene, og mamalola lavede nogle virkelig fine nogen! Jeg var jo så heldig at være i mødregruppe med Vicki, så jeg blev nødt til selv at prøve at få lavet en, meeeen.. Altså i juni 2012 købte jeg sætterkassen hos Søstrene Grene, og tror egentlig jeg ret hurtigt fik den malet, men så jeg gik jeg i stå! De sidste par dage har jeg endelig fået den lavet, og jeg er spændt på hvad Mathias siger til den, når han kommer hjem senere i dag 🙂

De fleste af stofferne er rester fra Stof2000,
det var ret nemt og hurtigt at lave, så det er jo lidt fjollet, 
at den har ligget så længe i mit kreaskab 🙂

Jeg har forsøgt at sætte de fleste af Mathias’ små figurer op på hylden, 
så han måske kan have lidt mindre rod på gulvet 😉