Fifty shades of grey

18. november 2016 0 Af Kreative Pips

I mandags blev jeg langt om længe færdig med et af mine langvarige projekter, og det var for en gangs skyld til mig selv. Eller nærmere til Børge – min gyngestol 🙂 Nemlig et lækkert gråt patchworktæppe til, når jeg sidder og hygger i min gyngestol.

De mange stoffer er rester fra andre projekter. De fleste er købt i Stof2000, og de ensfarvede er vist fra Stof & Stil. Bagsiden er en blød grå fleece, også købt i Stof og stil.

 

 
Tæppet passer perfekt til mit ‘grå hjørne’. Her står min Børge Mogensen gyngestol med et lækkert gråt skind og en grå puf fra Daells Bolighus. På skænken ved siden af står bl.a. 2 Kähler lyshuse, og jeg overvejer lidt at ønske mig et af de små til jul, tror det skal være det, der hedder Moderna.
 
Hos Kop&K kan man være heldig at vinde 2 sæt Kähler julekugler til 1. advent, så det har jeg straks tilmeldt mig (der kommer flere konkurrencer og juletilbud). Julekuglerne i guld ville jo passe ret godt til min jubilæumsvase, så dem krydser jeg fingre for kommer hjem til mig 🙂