Trines adventspakker

18. december 2016 0 Af Kreative Pips
I slutningen af november sendte jeg en pakke til min veninde Trine, som bor i Århus. I pakken var 4 adventspakker, men ingen numre, så hun måtte selv vælge rækkefølgen, så derfor kan jeg først i dag afsløre hendes gaver.

En kugle blomsterte fra Tante T samt en kandisstang – vi fik bare altid kandis hjemme hos hende, da vi var børn

Et par breve Pukka te og et par små hjemmelavede træengle. Vi er begge vilde med te, og med at prøve noget nyt.

“Bedste veninde”-te købt i Tyskland i sommers.

Trylletusher og te fra Pukka og Fredsted – som børn havde vi et hemmeligt alfabet, og det med at holde ting hemmeligt var noget vi havde det ret sjovt med, så derfor får hun nogle trylletuscher, som hun sikker kan få det sjovt med sammen med hendes lille dreng.