Silhouette Cameo #5

16. april 2017 2 Af Kreative Pips
Flere af mine gode veninder nyder godt af mine kreative evner OG min lyst til at tage imod deres udfordringer. Min skønne M, som var en STOR hjælp under både skilsmisse og fyring, ringede for nylig og spurgte om jeg kunne hjælpe med et skjold til hendes barndomsveninde, som snart havde kobberbryllup. Jeg har tidligere lavet skjold til mine forældre (både kobber- og sølvbryllup), mine bedsteforældres guldbryllup og vist også et par til andre veninder.

Min far har igen-igen skåret selve skjoldet til mig, og denne gang blev i en anden facon end de andre jeg har lavet. Jeg har så på min Silhouette Cameo lavet en skabelon i almindelig brun karton til at lave teksten efter. Jeg bruger en almindelig rengøringssvamp til at duppe malingen på med, og lige så snart jeg er færdig, fjerner jeg skabelonen. 

Kan du se en fejl på billedet før i forhold til dette? 
Jeg sendte det øverste billede til min veninde, og hun var helt tilfreds, for det skulle være enkelt i kobber og hvid. Vi aftalte, hvornår hun skulle hente det, og pludselig ringede hun….
Hun havde pludselig regnet efter, og for at de kunne have kobberbryllup nu, måtte de være gift i 2004 og ikke 2005! Jeg havde slet ikke tænkt at regne efter og havde taget min venindes tal for gode varer. Heldigvis kunne jeg hurtigt nå at få det rettet, og nu glæder jeg mig til at høre, hvad min venindes veninde synes om det.

– Dette indlæg indeholder affiliate links