Sommertop til mig

7. september 2017 0 Af Kreative Pips
Det er sjældent, jeg får syet noget til mig selv, og det er egentlig for dårligt. Jeg har masser af stof liggende, indkøbt specifikt til noget til mig selv, men jeg får altid nedprioriteret at sy til mig selv. Det skal der altså laves om på 🙂

Jeg har to købte sommertoppe fra Only eller Vero Moda eller lignende, de er købt for MANGE år siden, for jeg brugte dem en del da jeg var gravid – hvilket også betyder de er lidt løse i det forneden. Jeg har tegnet et mønster ud fra dem, og efter to forsøg er mønstret vist på plads.

Den første blev lige stram nok…!

Det var også tydeligt at ærmegabet skulle laves større, så næste forsøg blev bredere og med større ærmegab.

Ærmegabet skal stadig laves lidt større, men ellers er toppen helt perfekt, og jeg glæder mig til at få syet nogle flere – men de kommer jo nok først i brug til næste sommer 🙂
Stof: hvid jersey med kirsebærblomster – har tidligere kunne fås i de fleste webshops
Mønster: mit eget 🙂