Hjemmelavede klistermærker

30. januar 2018 0 Af Kreative Pips
Nogle gange går dagen/aftenen/weekenden bare med huslige pligter – opvask, tøjvask og børnenes lektier, og så glemmer jeg lidt mig selv. Forleden fik jeg mig lidt tiltrængt krea-tid ved min Silhouette Cameo, da ungerne var puttet. Jeg fik lavet et par hjemmedesignede klistermærker; de tre af dem er til kærestens musikstudie og er hans kunstnernavn og nystartede selskab – hans musik kan bl.a. findes på Spotify og på app’en SoundCloud (som er helt ny for mig :)).
Tavlefolien og applikationstapen er købt hos The Letter Shop i Århus.
Jeg bruger skæreindstillingen “Vinyl, skinnende”.

Drengene har ens madkasser, og det er kun på et hak på bagsiden at jeg/vi kan se forskel (og på den lidt grimme guldklat fra en dårlig guldtusch, som ikke kunne tegne på madkassen! :)) – NU kan vi nemt kende forskel 🙂 Og så fik mine nye høretelefoner lige navn på, bare fordi guld-folien var fremme 🙂