Entre renovering #1 – Før billeder

17. marts 2018 0 Af Kreative Pips
Dengang jeg(vi) købte hus, sagde mine forældre til mig “.. at husejere altid har nok at gøre”. Og jeg tænkte sikke noget pjat, for man kan jo ikke blive ved med at ændre, renovere og lave om. Men det kan man! Sidste forår fik jeg lavet mit skønne gæstetoilet, og jeg er stadig helt vild med det hele – især glimmer-gulvfliserne 🙂

Jeg har masser af ideer især for køkken og bryggers, men det er altså en noget større omgang! Så nu laver vi lidt i entreen i stedet for. Vores entre er ca. 1,7 x 3,9 m, dvs. ca. 6,5 m2, hvoraf noget er fyr og skab med eltavle og vandmåler. Jeg synes ofte:

  • der roder lidt for meget,
  • og flere skolebøger er faldet ned bag bænken,
  • og så er der faktisk ikke malet siden vi flyttede ind i december 2009.

Entreen trænger virkelig til et lille ansigtsløft 🙂 Her er FØR-billederne

Det orange/gule billede har jeg malet engang for mange år siden. Det hænger egentlig lidt dårligt der, for der er ikke så meget plads, og folk får ofte skubbet til det på vej ind eller ud af døren. Jeg overvejer, om der skal være en stor wallsticker med noget familie-citat, eller om jeg skal købe en plakat (der vil rammen, være lidt smallere end den nuværende). bypopp.dk har 20% rabat indtil d. 19. marts, da de har skiftet ejere – de har nogle ret seje by-plakater, men min by er endnu ikke lavet – men synes nu denne her plakat er ret sej.
Vi har mange jakker hængende, og mit store ønske er, at få fjernet de gamle skabe omkring fyr, gas og el, og så få sat noget mere funktionelt op. Det bliver desværre ikke i denne omgang, da det vil blive dyrere end hvad vi pt. har råd til. Men mange af skoene skal fjernes fra gangen, hvilket nok er meget smart, når vi snart får en lille hvalp i huset.
Bænken bliver ofte afsætningsplads for alle ungernes tasker og alt muligt andet. Det ser alt for rodet ud, og fylder lidt for meget i den smalle gang. Jeg har været på Pinterest og fundet en god og rimelig billig løsning. Jeg er så småt gået i gang med at tømme entreen, og så skal den males og så kan jeg gå i gang med det sjove, nemlig selve indretningen.