Entre renovering #2 – nye møbler

20. marts 2018 0 Af Kreative Pips
Det er dejligt med et lille renoveringsprojekt, for så kan man hurtigt se resultatet! Lørdag fik jeg malet, og søndag kom min far og hjalp mig med at hænge de nye møbler op.

Entreen virker meget større nu bænk og kommode er væk. I stedet for er 6 af IKEA Trones skoskabe kommet op på væggen. Jeg ved ikke helt, hvad vi skal have op på væggen endnu, men jeg skal ud i et byggemarked og finde en træplade, som kan ligge ovenpå skoskabene, for at give en lidt bedre finish (set på Pinterest). 
Også knagerække/hattehylde og skoreol er blevet skiftet ud. Det jeg havde før, fulgte med huset dengang i 2009… De nye er fra IKEA, hedder Tjusig og matcher de sorte skoskabe. Jeg er ret glad for det lidt lettere udseende, men jeg skal have fundet nogle knager til børnene, for de kan ikke nå denne.
En stor hvid væg, et blankt lærred til at indrette – dekorere – pynte. 
Men som nævnt skal jeg/vi have fundet den træplade først, og så se hvad/hvor meget der kan/skal stå på hylden og hvad/hvor meget, som så skal op på væggen.