Mors dag

15. maj 2018 0 Af Kreative Pips
I søndags var det mors dag, og for mig var det næsten en helt almindelig søndag. Drengene var hos deres far, så de havde på forhånd givet mig deres gave. Min mor sørgede (som altid) for at de kunne forkæle mig, jeg tror dog ikke det varer længe, førend Oliver selv kan sørge for at købe noget. Han er virkelig god til at holde på hemmeligheder, mens Mathias plaprer ud om ALT til ALLE!

Jeg fik to poser løs te og noget lækker pebermyntechokolade, hvilket min mor (og Oliver) ved jeg elsker. Cool Mint teen fungerer super som iste, men har lidt meget lakrids i smagen. Vi eksperimenterer derfor med at få lidt af lakridsen væk, vi prøver pt. med at tilsætte citron og blande det op med lidt ekstra koldt vand.

Søndag formiddag cyklede jeg hjem til mine forældre, for min mor skulle naturligvis også forkæles. Hun fik to flasker Zinfandel rosé, som er den type rosé, jeg selv bedst kan lide. Jeg har ikke smagt denne, men Nettos Barefoot White Zinfandel er fantastisk. Den har et lyserødt fodaftryk på etiketten og koster 50 kr. og DEN kan anbefales. Jeg håber dog denne er lige så god 🙂
Derudover har min mor fået lovning på, at vi sammen skal på Galleri Svaneskov og lave et lille glasfad. Det var der min mor og jeg lavede påskeæg med drengene, og siden har hun snakket om at hun gerne ville prøve at lave et lille fad. Så nu venter vi på der kommer nogle nye begivenheder i hendes facebook gruppe, så jeg kan holde løftet til min mor <3 
Jeg håber, at I også blev forkælet af jeres børn og fik forkælet jeres mødre <3