Sommertop

21. maj 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links
Sidste sommer lavede jeg mit eget mønster på en sommertop til mig selv. Jeg har/havde to toppe fra Vero Moda. De har været mine yndlingstoppe i maaange år, men efter to graviditeter er faconen løs og de er også lidt forvaskede. Jeg brugte den lilla, jeg stadig har, til at lave et mønster, og det gik egentlig ret så godt. 
På trods af mit 8 kilos vægttab sidste år, blev toppen lige lille nok…
Forsøg nr. 2 blev endnu bedre, og det passer mig også i år, hvor de tabte kilo på magisk vis er kommet retur… 🙂 Der er lidt for meget hygge herhjemme med kæresten, så selvom jeg egentlig spiser rimelig sundt OG motionerer, er vægten steget. 
Jeg har lavet én tilretning efter 2. forsøg, og det er ærmegabet, som er klippet lidt større. Dén bluse er dog endnu ikke kommet gennem  maskinerne, for jeg har ikke fået skåret ribstrimlerne i den koralfarvede rib endnu, selvom stoffet blev købt sidste år.
Det er 3. forsøg mønstret, som blev brugt til min sommerkjole – og den er jeg bare super godt tilfreds med. Jeg har nu tre sommertoppe liggende ved symaskinerne, og jeg har stof til endnu en sommerkjole. Jeg håber jeg får tid til at sy i næste weekend, for ugen er godt booket op med en Jyllandstur med arbejdet og håndboldafslutning på fredag – pt. er resten af weekenden fri, men måske jeg bare trænger til at ligge på sofaen og stene tv. Jeg er lige begyndt på HBO-serien A handmaids tale, den er godt nok spændende og anderledes – vidste du, at den er baseret på Margaret Atwoods roman fra 1985 “Tjenerindens Fortælling“?
– Dette indlæg indeholder affiliate links