Ny toilettaske til min mor

3. juni 2018 0 Af Kreative Pips
Jeg er vokset op med at campere i de fleste ferier, først i camplet og siden i campingvogn. For en håndfuld år siden skiftede mine forældre min barndoms campingvogn ud med en ny. Samtidig blev der købt lidt nye køkkenting, ved et tilfælde var der en masse på tilbud i den lokale isenkræmmer, og det var limegrønt. Siden gik der sport i at købe/lave limegrønne ting til deres vogn. F.eks. syede jeg for et par år siden to patchworktæpper til campingvognen.

Jeg tænker dog ikke tæpperne har været i brug her i foråret, hvor de har haft en forårsplads, og næsten hver weekend været i “sommerhuset”. Min mor ønsker sig en større toilettaske, så hendes føntørrer kan være deri, når hun går op i toiletbygningen og bader. Hvad man ønsker skal man få 🙂 Jeg fandt nogle rester fra tæppet, og det endte med et stykker stof på ca. 30×50 cm, en rest voksdug fra den voksdug jeg har lavet til deres campingbord og vupti var der en toilettaske 🙂
Jeg brugte en græsgrøn lynlås, og det gav et fint modspil til det sarte limegrønne. Nu håber jeg bare min mor bliver glad for den, selvom den er lidt skæv (men det ses kun, når lynlåsen er lukket :))